OM OS

Foreningen NaturTalenterne

Foreningen optager som medlemmer både individer, og organisationer der kan stå inde for foreningens formål at støtte og fremme forskellige aktiviteter i naturen, herunder naturprojekter så som fremme æsel og hesteassisterede naturaktiviteter for en bred vifte af brugere, heriblandt børn og unge med særlige behov.

MISSION

Foreningen NaturTalenterne har til formål at støtte og fremme forskellige aktiviteter i naturen, herunder naturprojekter så som fremme æsel og hesteassisterede naturaktiviteter for en bred vifte af brugere.


Vores mission er at skabe en interaktiv og lærerig oplevelse i naturen, hvor vi sammen kan udforske og nyde det naturlige miljø på en spændende og bæredygtig måde. Naturen er vores legeplads, og vi ønsker at inspirere og støtte mennesker i at opbygge en dybere forbindelse til naturen og sig selv gennem lærerige og meningsfulde aktiviteter.

Velkommen til NaturTalenterne!

VISION

NaturTalenterne har vi en vision om at skabe en unik og inspirerende udeskole/praktikforløb, der beriger brugerne, deres familier og kommunerne. Vi stræber efter at tilbyde en oplevelsesrig og lærerig undervisning i naturen, der fremmer børns personlige udvikling, socio-emotionelle færdigheder og naturlig nysgerrighed.


Vores vision er at give børnene mulighed for at lære og vokse i harmoni med naturen, samtidig med at de opbygger stærke forbindelser til deres omgivelser.

BESTYRELSEN

FORENINGEN NATURTALENTERNE

FORPERSON


Nanna Rugh Wrangel

Telefon: 24417008

E-mail: nrughw@gmail.com

NÆSTFORPERSON


Line Langlo

Telefon

E-mail

KASSERER


Andreas Møller Andersen

Telefon

E-mail

KONTAKT OS

 
 
 
 
 
unsplash